lauantai 20. heinäkuuta 2024

Kissatarhan sisältö

Kissatarha saatiin verkotettua ja maalattua. Muistutukseksi ensi kertaa varten: maalaaminen ehdottomasti ennen kuin verkko kiinnitetään, koska verkon läpi maalaaminen on kamalaa vaikka onnistuu. Ostin tätä varten Puuilosta tarjouksessa ollutta talomaalia, 19,90e 2,7L sanko. Niitä meni pari. Maalia kuluu yllättävän paljon. 







Saatuani poran lainaan alkoi sisustus. Ei minulla ole oikein mitään suunnitelmaa sen suhteen, ainoastaan ajatus, että kissat ei vapaalla ilmatilalla tee mitään joten mahdollisimman paljon kaikkea vaan. Ruuveja voi onneksi aina uudelleen irroittaa ja siirtää juttuja, jos parempi idea tulee. Ruuveja kävin ostamassa lisää, kun 40mm osoittautui monessa kohdassa liian pitkäksi. Nyt on sitten myös 30mm. Hyllyt on kulmaraudoilla kiinnitetty ja niitäkin on eri kokoisia. Ne maksaa vähän alle tai yli euron per kappale. Minkäänlaista puutavaraa ei ole ostettu, joten kaikki on vähän eriparista, mutta ei haittaa minua.










Sisustukseen käytin löytyneitä punaisia lautoja, ja ajattelin että pitää ostaa lisää punaista maalia niin saa loputkin sillä maalattua. Ajattelin ensin vetää kaiken valkoisella mutta onhan talokin punavalkoinen, niin miksi ei.

Osoittautui että ovi ei mahdu aukeamaan kokonaan, koska lattian kuormalavat on eri tasossa. Sellaistakaan kukaan ei tajunnut etukäteen ajatella 😂Ovea pitää siis vielä "lyhentää". Saranat on onneksi sellaiset mistä oven voi vaan nostaa pois, niin olen ottanut sen irti aina kun ähellän sisällä, mahtuu paremmin viemään tavaraa.

Kissat on päässeet pariin otteeseen testaamaan tarhaa, vaikka raksa on siis vielä kovasti kesken.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti